Tromsø badmintonklubb prioriterer turneringer. Det er sosialt og utfordrende, og det er klasser for alle aldre, for nybegynnere og viderekommende. Vi ønsker derfor at flest mulig deltar.

Klubben betaler deltakeravgift for alle medlemmene ved deltakelse på turneringer utenfor Tromsø. I tillegg gis det støtte til reise og opphold for deltakere under 18 år. Øvrige utgifter knyttet til reise og opphold dekkes av deltakerne selv. TBK har per i dag ikke økonomiske rammer til å kunne støtte medlemmer under 18 år på turneringer. Vi oppfordrer medlemmer og foresatte til å melde seg i dugnads-komiteen for å bidra i arbeidet med å få inn penger til klubben.

I kalenderen vår finner du oversikt over noen av landets turneringer. Se også terminlisten på www.badmintonportalen.no.